I després

Els mossos detenen un home per retenir la seva parella i descobreixen un laboratori de droga

Compartiu aquesta història

Segons informen des del departament de comunicació de Mossos d’Esquadra de Girona, efectius de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Empordà- Sant Feliu de Guíxols van detenir el passat 26 de desembre a Platja d’Aro Mohamed R., de 33 anys i veí de Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal, tinença d’armes, amenaces, tràfic de drogues i falsificació de moneda.
Els mossos d’esquadra van tenir coneixement que una dona havia estat retinguda contra la seva voluntat en un pis de Platja d’Aro. Aquesta persona, confinada al domicili familiar, havia estat agredida i amenaçada amb una arma de foc per part de la seva actual parella, Mohamed R.
El dia 26 de desembre, aprofitant l’absència de la seva parella, la dona s’hauria pogut escapar i amagar-se a casa d’un veí on hauria avisat a la policia. Els mossos van anar cap al domicili i van donar assistència a la dona. Acte seguit van adreçar-se al domicili on havia estat retinguda per tal de localitzar l’arma de foc, a més de munició, que seria la que faria servir l’home per amenaçar a la seva parella.
En aquell moment la policia va establir un dispositiu per tal de localitzar Mohamed R., que podria anar armat. Finalment el van localitzar en una benzinera de la localitat de Platja d’Aro i van detenir-lo com a presumpte autor d’un delicte de detenció il·legal, amenaces i tinença il·lícita.
Posteriorment, la policia va fer un segon registre més exhaustiu al domicili del detingut on van trobar, en una habitació, un laboratori d’assecat i fabricació de droga casolà. El detingut havia muntant uns instruments que li permetien assecar la marihuana en condicions òptimes, després les posava en petits sobres per poder vendre-la. També van trobar petites quantitats de diferents substàncies estupefaents (cocaïna, cànnabis, haixix i marihuana) i gran quantitat de diners. Els mossos van fer les comprovacions pertinents, de les quals es va desprendre que gran part dels diners trobats eren falsos.
Per aquesta raó els agents li van imputar, a més, un delicte de tràfic de drogues i falsificació de moneda.
El detingut Mohamed R, que no té antecedents, va passar a disposició del jutjat de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

El més llegit

I després