I després

Els mossos detenen tres homes per robar a l’interior de 9 habitatges a diferents municipis de Girona

Compartiu aquesta història

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de l’Àrea Territorial d’investigació (ATI) de Girona van detenir, el dia 1 de setembre, tres homes, David B, de 35 anys, veí de Girona, Bakari T, de 20 anys i Girogi K, de 19 anys, ambdós amb veïnatge desconegut, com a presumptes autors de set robatoris amb força a l’interior de domicilis i dos robatoris en grau de temptativa.

Els mossos de la unitat territorial d’investigació de Girona van constatar que entre els mesos de maig i agost d’enguany s’havien produït diversos robatoris amb força a domicilis de la regió policial de Girona. Concretament es va saber que s’havia robat en un pis de Celrà, tres pisos de Santa Cristina d’Aro (un d’ells en grau de temptativa) i cinc robatoris en domicilis de Girona (entre aquests també una temptativa).

Els investigadors van estudiar tots els casos i van concloure que possiblement tots els il·lícits els podrien haver comés el mateix grup de persones, ja que el modus operandi i característiques eren similars: la majoria dels robatoris es produïen al matí aprofitant que les víctimes no es trobaven al domicili, accedien fent força al pany de la porta d’accés i els objectes sostrets sempre eren diners i petits objectes de valor.

Amb aquesta informació, els agents van iniciar una precisa tasca d’investigació que els va portar a la localització de tres persones que possiblement podrien ser els autors d’aquests fets.

Finalment el dia 1 de setembre els van detenir i l’endemà els agents van fer una entrada i perquisició al domicili dels detinguts on van trobar-hi: ulleres de sol, walkmans, diners, dvd’s, diversos aparells d’electrònica i d’altres objectes provinents d’alguns dels robatoris als diferents domicilis.

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona. (Mossos d’Esquadra)

El més llegit

I després