I després

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes per robar en uns establiments de Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de 39 i 32 anys per haver robat en dos establiments i en una habitació d’hotel a Sant Feliu de Guíxols.

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 39 i 32 anys per haver robat en dos establiments i en una habitació d’hotel a Sant Feliu de Guíxols.
Segons informa El Diari de Girona, els dos primers robatoris van tenir lloc la matinada del 14 i 15 de maig. El primer es va produir en una botiga d’animals, on el lladre va forçar la porta i es va endur 740 euros de la caixa, un equip informàtic i una caixa de llums. Els objectes estaven valorats en 1.300 euros.

El mateix home va perpetrar un segon robatori en un altre establiment, en aquest cas va marxar amb les mans buides. La policia el va detenir el passat 17 de maig. Dos dies abans, els Mossos van arrestar l’altre home per robar en un hotel. Els fets van passar el 25 d’abril. El lladre va entrar a l’establiment forçant la porta i una vegada dins, va sostreure documentació, bosses de mà i diners dels clients. Els dos detinguts, amb antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

El més llegit

I després