I després

‘Els Miserables’, un dels musicals més cèlebres de tots els temps, al Concurs de Teatre Amateur

Amb la representació d’aquest diumenge es donarà per tancada la 19a edició que ha tingut un total de 10 obres i companyies

Compartiu aquesta història

L’Agrupació Teatral Benet Escriba presenta el proper diumenge 24 de març una nova obra de teatre dins el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu i que es podrà veure a partir de les 6 de la tarda.

Es tracta de l’obra ‘Els Miserables’, un dels musicals més cèlebres de tots els temps, en aquesta ocasió, amb l’Agrupació Cultural Mossèn Cinto Verdaguer de Viladecans.

Els miserables està ambientada en la França de la segona meitat del segle XIX. En el text trobem la història de Jean Valjean, un ex presidiari incapaç de deixar enrere el seu passat per la implacable persecució de Javert, agent de l’ordre de l’Estat.

Ens ho explica Roser Descayre, presidenta de l’agrupació.

Amb la representació de diumenge es donarà per tancat el Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols, que ha tingut un total de 10 obres i companyies en la seva 19a edició.

Les entrades ja es poden comprar a l’Oficina de Turisme, a la Rambla, i també es podran adquirir a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, una hora abans, és a dir, a partir de les 5 de la tarda.

El més llegit

I després