I després

Primer premi per a “Els Marrecs” a les Festes de Primavera de Palafrugell

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge s’ha celebrat la 49a edició del Carrusel Costa Brava de Palafrugell que és l’acte principal de les Festes de Primavera i que va concentrar més de 35.000 persones a la població baixempordanesa.

El nou món, de la colla Els Marrecs de Sant Feliu de Guíxols, se’n va emportar el primer premi en l’apartat de carrosses no inèdites (que ja havien desfilat en el passat Carnaval). La colla Garnatxa, amb la carrossa de temàtica infantil Carcamal de carmacals va guanyar el primer premi de carrosses inèdites a més del premi honorífic Carnaval de Carnavals, que atorga cada any el jurat.

També en l’apartat de carrosses inèdites el segon lloc va ser per a la colla E.K.Si amb la carrossa Som de por, e k si?, i el tercer per a la colla Pessigolla, amb la carrossa Aloha, ambientada a la Polinèsia mentre que en la categoria de comparses la vencedora va ser la colla Les Mil i Una de Palamós amb Mil i una ratlla. Fora de concurs, també van desfilar set carrosses d’animació.

El Carrusel va ser seguit, com apuntàvem segons els càlculs de la policia local, per unes 35.000 persones, una participació semblant a la d’altres anys.

Les colles que van desfilar són Dàlmates, E.K.Si, Imaginació, Júniors, Garnatxa, Els Trompats i Pessigolla. Quant a les carrosses de fora, qualificades com a no inèdites, provenen de colles carnavalesques de la Bisbal, Platja d’Aro, Castell d’Aro, Olot, Riells i Viabrea, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i Canovelles.

L’acte fou presidit pel nou alcalde electe de Palafrugell Juli Fernández.

 

El més llegit

I després