I després

Els inscrits al Correpoble ja poden recollir la bossa de l’esportista fins el 31 de març

Compartiu aquesta història

Un total de 152 inscrits representaran Sant Feliu de Guíxols en la cursa del Correpoble Baix Empordà. Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament informen que aquests participants ja poden recollir la seva bossa de l’esportista, el dorsal i la samarreta entre avui dilluns i el 31 de març, entre les 10 del matí i la 1 de la tarda. La bossa també inclou dorsal, samarreta i obsequis dels patrocinadors.

S’han de passar a buscar per l’edifici de Les Vetlladores, al carrer del Mall, 61. Per recollir el material cal presentar el resguard d’inscripció o també un document d’identificació oficial. Per buscar el dorsal d’una altra persona, caldrà mostrar una fotocòpia del DNI del tercer interessat.

El Correpoble és una prova esportiva que té dues vessants: la primera és la lúdica i esportiva i l’altra, una competitiva, en la que els millors esportistes de cada municipi puntuaran per elaborar una classificació final entre els deu municipis participants i el Consell Esportiu del Baix Empordà, que representa els petits pobles de la comarca. En total, 1.300 esportistes participaran a la prova.

El més llegit

I després