I després

El Guíxols rep al Bescanó aquest diumenge. Ens en parla l’entrenador de l’equip, Toni Sánchez

Aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda, el Guíxols rep al Bescanó al camp Josep Sunyer i Arxer. El Bescanó fa dues temporades seguides que juga la promoció d'ascens a Primera Catalana.

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda, el Guíxols rep al Bescanó al camp Josep Sunyer i Arxer. El Bescanó fa dues temporades seguides que juga la promoció d’ascens a Primera Catalana.

Sánchez comenta que reben el partit “amb molta il.lusió” i amb ganes de superar “per fi a aquest dur rival”, que de fet és un dels seus rivals directes. Per Sánchez, aquest any “ja tenim la lliçó apresa i intentarem guanyar”. Sobre el Bescanó afirma que “continua amb una base molt sòlida” i intentant ser el dominador del joc.

Junt al Guíxols, són els màxims favorits per ascendir de categoria aquest any. La passada temporada, el Guíxols no va poder aconseguir cap punt en els dos enfrontaments directes que van jugar a la lliga. L’entrenador del Guíxols, Toni Sánchez, ens parla d’aquest enfrontament en unes declaracions fetes a Jordi Calvet.

 

 

El més llegit

I després