I després

Els ganxons també es bolquen en la campanya SOS RICHI

Compartiu aquesta història

Mica en mica es van afegint més persones i empreses a col·laborar amb la campanya de recaptació de fons impulsada per la coordinadora SOS RICHI.

En Richi, Ricard Garcia, és un nen de 6 anys de Palamós, malalt de càncer per una medul·loblastoma maligne i que des del mes de març es troba ingressat a una clínica de Boston, als Estats Units, on ha estat possible l’extracció total del tumor ja que aquí, després de diverses operacions i complicacions, no es va aconseguir.

Entre les activitats que es portaran a terme a Sant Feliu, destaca una gala benèfica d’arts marcials que se celebrarà el 30 de juny al pavelló de La Corxera, una exhibició única amb clubs de tota Catalunya i mestres de nivell internacional. L’entrada tindrà un cost de 10 € i els punts de venda s’ubiquen al Centre Fisios, c/ Madrid nº97 de Sant Feliu de Guíxols, a les tardes a partir de les 15:00

També hi ha diversos centres escolars i establiments de la nostra ciutat que recullen taps de plàstic, que posteriorment s’envien a reciclar. A més, hi ha botigues i bars que venen polseres de cordill i properament, diverses farmàcies com la oferiran també les polseres de silicona.

A banda, trobem d’altres iniciatives privades que oferiran preus especials, a més de sortejar lots de productes entre altres iniciatives que s’afegiran a la multitud d’activitats que ja s’han portat a terme a Palamós.

Si voleu col·laborar amb una aportació econòmica directa ho podeu fer al compte corrent de La Caixa (Titular: Ricardo L. García Gavilán): 2100 3317 11 2200205605.

Trobareu tota la informació a: www.sosrichi.org o demanar-la a través del correu: sosrichi@gmail.com.

 

El més llegit

I després