Àngel Camafreita no continuarà al Guíxols

Futbol. 1a catalana. El fins ara entrenador del Guíxols, Àngel Camafreita, abandona l’entitat ganxona per disputes amb la directiva

El Punt Avui 15/12/11 02:00 – Sant Feliu de Guíxols – J. Sebastian

Notícies de …

“Me’n vaig contrariat per certes decisions que s’han pres. No s’han portat bé. Sóc un tècnic de la casa i si marxo és perquè les coses no es fan bé. Estic trist i emprenyat”. Així de clar es mostrava l’exentrenador del Guíxols, Àngel Camafreita. El tècnic gironí deixa el conjunt ganxó fora del descens, però a només un punt de les places que porten directe a la segona catalana. El club de Sant Feliu treballa per trobar un nou tècnic per afrontar la segona volta de la temporada amb l’objectiu clar i únic de salvar l’equip: “Estem treballant i valorant la millor opció que s’adeqüi al club”, explica el president Vallmitjana.

 

Camafreita ´engega´ la directiva i plega

.Diari de Girona      

SANT FELIU DE GUÍXOLS | M.B.
Feia setmanes que hi havia mala maror a l’entorn de l’Ateneu i finalment dilluns Àngel Camafreita va decidir plegar. L’entrenador, complia la seva segona temporada al Guíxols marxa molest amb la junta i nega haver tingut cap problema amb la plantilla. “Els he engegat. No combrego amb certes coses que han passat i he dit prou. No estàvem d’acord i el millor és que cadascú faci el seu camí”.