I després

Els controladors del Mercat s’estrenen

L'equip de 13 persones que l'Ajuntament va contractar per informar i controlar que les tasques de desmuntatge del Mercat de diumenge es fessin amb ordre i quedés la zona impecable un cop passada l'activitat van iniciar els controls diumenge passat.

Compartiu aquesta història

L’equip de 13 persones que l’Ajuntament va contractar per informar i controlar que les tasques de desmuntatge del Mercat de diumenge es fessin amb ordre i quedés la zona impecable un cop passada l’activitat van iniciar els controls diumenge passat. Van equipats amb unes armilles taronges molt visibles i van començar el diumenge 4 d’agost, a l’hora del desmuntatge del mercat setmanal.

L’equip repetirà l’experiència en diferents jornades, en un horari que va de les 13h a les 16h, i vetllaran per tal que l’espai públic quedi igual a com estava abans de l’activitat de parades.
En la primera trobada es va assessorar els paradistes, per bé que també es disposava de telèfons amb càmera per si hi havia alguna incidència.

En cas de trobar-se amb alguna incidència, els controladors diposen de telèfons mòbils per realitzat fotografies.

 

Prèviament, els paradistes havien rebut una circular on s’informava sobre la decisió de posar els controladors.
Encara és aviat per fer les primeres valoracions, per bé que la primera jornada va ser de normalitat absoluta. Els informadors van traslladar als paradistes l’abast de la campanya, els objectius que es persegueixien i els criteris adients per tal que tot l’espai quedi arreglat un cop finalitzada l’activitat de mercat.

 

El més llegit

I després