Els amics, companys i familiars del guixolenc Eloy Navarro, el noi condemnat a quatre anys de presó per un incident de trànsit amb els mossos d’esquadra, s’han mobilitzat i aquest matí han començat les accions de protesta i les pressions per tal que en 10 dies no hagi d’ingressar en un centre penitenciari.
Els companys i el seu entorn estan indignats per la defensa que una advocada d’ofici va portar a terme pactant amb el fiscal 4 anys de presó quan Eloy Navarro assegura que li havia dit que eres 4 anys de retirada de carnet de conduir, la qual cosa va acceptar i signar, diu que enganyat per la pròpia advocada.
Avui s’ha fet una manifestació pel centre de Sant Feliu que ha començat a la porta de l’Ajuntament, on l’alcalde Carles Motas els ha rebut i s’ha compromès a demanar l’indult que el consell de ministres li va negar. Sembla ser que en el ple d’aquest dijous també i seran presents i caldrà veure si el condemnat rep el suport del plenari guixolenc.
A la sortida de l’Ajuntament s’han dirigit als jutjats i a la seu dels mossos per protestar per la sentència d’uns fets succeïts fa gairebé cinc anys i pels que ara ha d’ingressar a la presó.
Navarro s’ha reunit en les darreres hores amb diversos advocats, un d’ells el titular de gabinet Salellas que veuen com a única sortida denunciar a l’advocada defensora d’ofici en un intent que es pugui repetir el judici i començar de nou. Els seus amics, han obert un facebook demanant l’indult i han iniciat també una recollida de signatures ciutadana per enviar-la entre d’altres al Defensor del Pueblo.

Hem entrevistat a l’afectat en plena manifestació a la plaça del mercat.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/eloy_manifestacio.mp3]