I després

Els Amics de les Arts obtenen el premi a la millor companyia del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu

El reconeixement del públic ha recaigut en la Companyia Pam Teatre de Terrassa

Compartiu aquesta història

Fotografies: Grup de Teatre Amics de les Arts

Aquest dissabte s’ha celebrat al pati del Teatre Auditori Narcís Masferrer el XVIII Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu que organitza l’Agrupació Teatral Benet Escriba amb el suport de l’Ajuntament. El grup teatral que ha obtingut el premi a la millor companyia han estat Els amics de les arts per l’obra ‘Molt soroll per res’.

Entre els guardons cal destacar el reconeixement del públic que ha rebut la Companyia Pam Teatre de Terrassa amb ‘La Nit de Sant Joan’. Pel que fa al premi a la millor actriu principal ha estat per Magali Verga per ‘El Diari d’Anna Frank’, i el del millor actor principal per Ernest Castañé pel seu paper de Bendicte a ‘Molt Soroll per Res’.

La presidenta de la Benet Escriba, Roser Descayre, ens explica la dificultat per triar els guanyadors d’aquesta edició degut al gran nivell que han ofert les diverses companyies.

La Roser també ens comenta que després de 18 anys del concurs, volen que la seva història quedi plasmada en un llibre que actualment s’està preparant i que explicarà què ha passat en cadascuna de les edicions del certamen.

Des de l’agrupació teatral ja s’està treballant en la que serà la propera edició del certamen i de fet, aquest darrers dies, han assistit a la Mostra Nacional de Teatre Amateur que s’ha celebrat a Pineda de Mar, per conèixer quines són les propostes que poden portar fins al Sant Feliu de cara als propers mesos.

Podeu consultar el llistat de tots els premiats clicant aquí.

El més llegit

I després