I després

El venedor Juan Aguilar López reparteix 250.000 euros del sorteig del ‘Cuponazo’ a Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

■ El número premiat va ser el 52.934

 

L’ONCE va repartir 250.000 euros el passat divendres 30 de setembre a Sant Feliu de Guíxols al sorteig del ‘Cuponazo’.

Juan Aguilar López, és un dels 2.400 agents venedors dels jocs responsables de l’Organització a Catalunya. La sort ha estat repartida des del punt de venda ubicat a la porta del supermercat Mercadona de la nostra ciutat. No és la primera vegada que ho fa, el passat Sant Joan també va repartir 250.000€ en 10 cupons premiats amb 25.000 euros cadascú.

Aguilar molt emocionat ho explica a Ràdio Sant Feliu.

 

Sant Feliu de Guíxols pertany administrativament a l’agència de l’ONCE a Girona, que presta serveis personalitzats a 335 afiliats i afiliades i compta amb 137 agents venedors dels productes de joc de l’Organització.

El Cuponazo de l’ONCE ofereix tots els divendres, per tres euros, un premi a les cinc xifres i sèrie de 6 milions d’euros. A més, es poden guanyar 134 premis de 40.000 euros a les 5 xifres del número premiat. I, amb el nou model de “pels costats pots ser guanyador”, premi de 500 euros a les quatre primeres i a les quatre últimes xifres; 50 euros a les tres primeres i a les tres últimes xifres; 6 euros a les dues primeres xifres i dues últimes; i reintegrament de 3 euros a la primera xifra (primer reintegrament) i a l’última xifra (segon reintegrament).

 

El més llegit

I després