I després

El torneig MIC de futbol, del qual Sant Feliu n’és seu, ajorna la seva 20a edició a l’any 2022

L'entitat encarregada de la competició esportiva, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i un grapat de municipis gironins més, ha informat que n'aplaça la propera campanya degut al context actual d’incertesa i crisi sanitària arreu del món.

Compartiu aquesta història

L’organització del torneig de futbol MIC (Mediterranean International Cup) ha anunciat que posposa la seva edició nº20 per a l’any que ve. L’entitat encarregada de la competició esportiva, amb seu a Sant Feliu de Guíxols i un grapat de municipis gironins més, ha informat que n’aplaça la propera campanya degut al context actual d’incertesa i crisi sanitària arreu del món. L’edició que compta vint de l’històric torneig, doncs, haurà d’esperar a l’any 2022.

El MIC es porta duent a terme en camps de futbol de la Costa Brava des de l’any 2002 (tot i que se’n va fer la primera edició, el 2001, a les Illes Canàries), i Sant Feliu de Guíxols va ser una de les localitats de la demarcació a acollir-lo. Se celebra durant cinc dies, per Setmana Santa, i segons un estudi del Patronat de Turisme de la Costa Brava del 2018, genera a tot el territori un impacte econòmic al voltant dels 11’5 milions d’euros. Hi participen uns 400 equips i es disputen més de 1.000 partits distribuïts en una quarantena d’estadis de la zona.

Si l’any passat (2020) el torneig ja es va haver de cancel·lar per l’esclat de la pandèmia, enguany el motiu de l’ajornament és, malauradament, el mateix. Tot i això, en el comunicat emès per l’organització del MIC s’avança que estan treballant per a celebrar una nova competició a finals de temporada, els últims dies de juny, a la qual han batejat amb el nom de MIC Summer Cup. En donaran detalls més endavant.

El més llegit

I després