I després

El Síndic de Sant Feliu s’adhereix a un escrit en el Dia Mundial de la Salut Mental

El Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, s’ha adherit a un escrit per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que es celebra avui 10 d’octubre. Segons diu la nota “la salut és una necessitat i una aspiració constant de tota persona, perquè sense salut, com es diu popularment, no som ningú.

Compartiu aquesta història

El Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, s’ha adherit a un escrit per commemorar el Dia Mundial de la Salut Mental, que es celebra avui 10 d’octubre.
Segons diu la nota “la salut és una necessitat i una aspiració constant de tota persona, perquè sense salut, com es diu popularment, no som ningú. En aquest sentit, cal remarcar que la salut mental és un dels aspectes que més desapercebut passa i de la que no es vol parlar gaire, per temor, vergonya o rebuig”.

L’escrit afirma que “sortosament, des de l’any 1992, es va celebrant, cada 10 d’octubre l’anomenat dia mundial de la salut mental, sempre amb la pretensió de promoure el coneixement d’aquesta realitat social i de facilitar el respecte a la dignitat de les persones que estan afectades per malalties mentals, i estimulant la seva inclusió en la vida de les diferents comunitats”.
Teniu accés a l’escrit complet si feu clic aquí.

 

El més llegit

I després