I després

El Síndic de Greuges de Sant Feliu de Guíxols s’adhereix a un escrit pel Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa.

El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, s'ha adherit a un escrit en el Dia Internacional per a l'eradicació de la pobresa que es commemora avui 17 d'octubre.

Compartiu aquesta història

El Síndic Municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, Josep Rius, s’ha adherit a un escrit en el Dia Internacional per a l’eradicació de la pobresa que es commemora avui 17 d’octubre.

En ella es recorda que: ” La pobresa s’inclouria en el primer àmbit d’exclusió social però en molts casos deriva en altres formes d’exclusió. Segons un estudi de la Fundació FOESSA, s’ha recuperat els nivells d’integració social plena de la població semblants als que havia abans de la crisi. Malgrat que aquesta dada pot semblar positiva, només el 45,5% de la població catalana està plenament integrada. El 55,5% restant està en situació d’integració precària o en situacions d’exclusió social moderada o severa.”

Podeu accedir a l’escrit íntegre clicant en aquest enllaç

El més llegit

I després