I després

El Servei d’Ocupació Municipal de SFG s’adreça a empreses i treballadors

Compartiu aquesta història

El Servei d’Ocupació Municipal està fent tres anuncis aquests dies a través dels quals té la intenció de potenciar aquest punt d’intermediació entre les empreses i els treballadors en atur o que busquen la primera feina.
El primer va dirigit a les empreses a les quals se’ls hi diu textualment: “Busques treballadors per a la teva empresa? Vols estalviar-te el procés de buscar el personal? Vine i explica’ns quin perfil de treballadors estàs buscant. Un servei totalment gratuït on es fa intermediació laboral”.

El segon ofereix els seus recursos per tal de millorar el primer contacte entre el treballador i l’empresa a través del currículum: “Estàs a l’atur i busques feina? Vols millorar professionalment? Vols fer el teu currículum?
Si et trobes en alguna d’aquestes situacions vine al Servei d’Ocupació Municipal, t’oferim una sèrie de recursos per donar-te suport a la recerca de feina”.

El tercer és una crida a la renovació de la fitxa per a aquells que no han anat a revisar les seves dades en els darrers 365 dies: “El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols informa: Que les persones inscrites a la nostra borsa de treball que no hagin vingut fa més d’un any a actualitzar les seves dades, s’adrecin al nostre servei, en cas contrari, es procedirà a donar-les de baixa automàticament.
Tothom que hi estigui interessat, pot adreçar-se a Guíxols Desenvolupament, c/ dels enamorats ( 1er pis estació d’autobús), a l’horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres”.

Tant empreses com treballadors us podeu adreçar a Guíxols Desenvolupament, c/ dels enamorats ( 1er pis estació d’autobús), a l’horari de 9 a 13 hores de dilluns a divendres, o bé truqueu al núm. de telèfon 972 32 70 33.

El més llegit

I després