I després

El Servei d’Activitat Econòmica de l’Ajuntament ofereix dues noves formacions

El Servei d'Activitat Econòmica de l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols oferirà aquest mes de maig dues noves formacions. Durant els propers 28, 29 i 30 de maig, de 9.30 a 13.30 hores, tindrà lloc a Guíxols Desenvolupament —al primer pis de l’estació d’autobusos— un curs de Gestió Integral amb un CRM gratuït.

Compartiu aquesta història

El Servei d’Activitat Econòmica de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols oferirà aquest mes de maig dues noves formacions. Durant els propers 28, 29 i 30 de maig, de 9.30 a 13.30 hores, tindrà lloc a Guíxols Desenvolupament —al primer pis de l’estació d’autobusos— un curs de Gestió Integral amb un CRM gratuït. Podeu fer les incripcions clicant aquí.

El divendres 31 de maig tindrà lloc a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit, de 9.15 a 14.30 hores, la Jornada de Networking del Programa d’Emprenedoria de la Diputació de Girona Co-Creix sota el nom de Networking pel creixement del teu negoci. Espai d’aprenentatge i entrenament en la pràctica del Networking. Us podeu inscriure clicant aquí.

 

El més llegit

I després