I després

El SAI LGBTI Guíxols organitza diverses activitats per celebrar l’Orgull a Sant Feliu

Una exposició itinerant de fotografies i una festa a Casa Irla, entre les iniciatives previstes

Compartiu aquesta història

El SAI LGBTI de Sant Feliu de Guíxols ha organitzat diverses activitats dins la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI que se celebra el 28 de juny.

Una de les propostes es l’exposició itinerant ‘Els molts triangles roses’ de Luca Gaetano, una mostra de fotografia amb testimonis de persones del col·lectiu LGTBIQ+ “que varen sobreviure la repressió i la persecució durant les dictadures d’Argentina, Xile, Urugai i l’estat espanyol” expliquen des de l’organització. La proposta ja es pot veure a Centre Cívic Vilartagues fins el 5 de juliol. Al Centre Cívic de Tueda es podrà visitar del 8 al 12 de juliol.

També s’ha organitzat la Festa Orgull que tindrà lloc a la Casa Irla el mateix dissabte 22. Començarà a les 16.00 hores amb un taller Drag Queen/King seguit d’un sopar a les 20.30 hores. A les 21.00 hores hi haurà l’actuació de Luq Arlequí, un cantautor dragking, i a les 22 hores, música amb DJ Lorraine i Spyro Bonre. Les reserves per a l’activitat ja estan obertes i es poden fer online clicant aquí.

El més llegit

I després