EL RESIDU ZERO ARRIBA A SANT FELIU

El proper dijous 4 de maig a les 19h a la biblioteca la Biblioteca Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu i la Cooperativa de consumidors ecològics La Manduca conviden a la ciutadania a conèixer el Residu Zero a partir de la presentació del llibre Residu Zero a casa. Guia domèstica per a simplificar la nostra vida de Bea Johnson. Un llibre creat amb la voluntat d’aconseguir que no generem deixalles i que facilita tots els recursos necessaris per assolir aquest objectiu, el qual ha estat adaptat i editat en més de 10 països després de la seva primera edició el 2013 als Estats Units d’Amèrica.

L’acte comptarà amb Esther Peñarrubia, traductora de l’obra al català i al castellà (l’edició en castellà arribarà a la tardor) qui ha adaptat el seu contingut al context geogràfic d’aquests idiomes i fervent activista d’aquesta manera de fer. Xavier Duran, químic i periodista científic de TV3, i Olga Dilmé, Cap de Neteja Urbana de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, complementaran la conferència exposant les característiques d’aquest moviment, la seva motivació i la situació actual a nivell local.

El llibre el trobareu disponible el dia de la presentació en la seva edició en català.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació