I després

El Punt Jove tanca temporada amb moltes activitats i el curs de Master Xef com a principal reclam

Compartiu aquesta història

El Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols va acomiadar la temporada amb diverses activitats diferents per als joves. Entre aquestes activitats es va fer un taller de rap d’on ha sorgit una cançó composada pels mateixos joves, la qual s’espera poder presentar-la en breu. A més, hi van haver altres activitats a l’exterior que han servit per acomiadar la temporada al Punt Jove, com la sortida a la platja, gimcanes temàtiques , o la sortida a l’Aquadiver, totes elles amb molt èxit de participació.

 

L’actuivitat més demanada, però, va ser el curs que es va fer el passat 15 de juny del Concurs de Master Xef Jove 2022 on van participar 25 joves d’entre 13 i 16 anys. El Punt Jove va deixar de ser un espai lúdic i de pas, per a convertir-se per un dia amb un escenari on les ganes de cuinar i els fogons van ser els protagonistes. Els 5 equips formats per a 5 persones van participar en un repte gastronómic que consitia en cuinar un menú, que constava de primer, segon plat, i un postre amb el micrones com a protagonista principal. Van disposar d’una estona per a cercar receptes a internet, aconseguir els aliments i dues hores de cuinat.

 

Un cop acabat el cuinat es va es va donar pas a la cata i valoració dels plats, a mans del jurat, que estava format per en Xavier i la Joana de @foodielophia, i en David Oliveras, regidor de Joventut i Esports. Que valora molt positivament la feina desenvolupada aquesta temporada al Punt Jove amb una molt bona assistència de joves a totes les propostes i preveu poder repetir aquestes i moltíssimes més activitats el curs vinent! I va animar als i les joves que tinguin ganes de fer activitats o tallers que no trobin al municipi, a anar al Punt jove i fer les seves propostes, que és un espai obert per tots/es els i les joves a partir de 13 anys.

El més llegit

I després