Des del Punt d’Igualtat s’organitzen diferents cursos i tallers, alguns ja s’havien iniciat durant el mes d’octubre i altres són una novetat de l’any 2011. La nova oferta de cursos està formada per  dos tipus d’activitats:

ACTIVITATS FEM SALUT CUIDANT EL NOSTRE COS: amb Pilates, Gimnàstica suau i Taller de massatge corporal

·         ACTIVITATS MILLOREM LES NOSTRES COMPETÈNCIES PROFESSIONALS: amb Conversa d’anglès (diferents nivells), Conversa francès i Conversa alemany

A més a més d’aquestes activitats des del Punt d’Igualtat s’ofereixen diferents serveis gratuïts dirigits a tota la població com:

·         Espai nadó

·         Servei d’Orientació Familiar (Escola de mares, pares, àvies i avis)

·         Servei d’Orientació Jurídica

·         Servei d’Informació i Atenció a les Dones

·         Servei d’Atenció Psicològica

·         Servei d’Informació de l’Associació de Fibromiàlgia

·         Servei de Connexió a Internet

Tots aquests cursos, tallers i serveis es complementen amb diferents activitats que es van organitzant durant l’any i que tenen sempre un element comú, fomentar la participació de totes i tots, infants i persones adultes. Aquest any 2011 s’inicien dues activitats noves, el projecte Benvingut nadó i la dinamització d’un grup informal de dones del municipi. També es continuaran organitzant els espais de debat, el projecte Santa Cristina COeduca, les sortides en família, els jocs tradicionals, etc. (elridaura.com)