I després

El PSC presenta la seva candidatura en un acte al Centre Cívic Vilartagues

Compartiu aquesta història

El Partit dels Socialistes de Sant Feliu de Guíxols va presentar aquest diumenge al migdia al seu cap de llista, Josep M. Muñoz, a la sala d’actes del Centre Cívic Vilartagues. També s’hi va fer la presentació, un a un, dels 28 membres que formen part de la candidatura que portaran a les properes eleccions municipals. A l’acte van assistir-hi 150 persones, entre elles el diputat al Congrés per Girona, Marc Lamuà.
Muñoz va manifestar que la candidatura “representa la transversalitat del Partit dels Socialistes a Sant Feliu, amb gent jove que s’incorpora al projecte i amb persones que viuen i treballen a Sant Feliu i que a més a més estan compromeses amb la seva ciutat”.

El diputat Marc Lamuà va posar de relleu “el teixit socialista a Sant Feliu i la importància que hi hagi un govern socialista a Madrid per tal de dur millores a tots els pobles i ciutats de la província de Girona”.
El primer secretari de la secció local, Paco Gálvez, va remarcar “la necessitat de donar suport al Partit del Socialistes per defensar el no a la independència al municipi de Sant Feliu, on només els tres regidors socialistes han votat que no a les mocions independentistes”.

El més llegit

I després