El Partit dels Socialistes de Sant Feliu de Guíxols va presentar aquest diumenge al migdia al seu cap de llista, Josep M. Muñoz, a la sala d’actes del Centre Cívic Vilartagues. També s’hi va fer la presentació, un a un, dels 28 membres que formen part de la candidatura que portaran a les properes eleccions municipals. A l’acte van assistir-hi 150 persones, entre elles el diputat al Congrés per Girona, Marc Lamuà.
Muñoz va manifestar que la candidatura “representa la transversalitat del Partit dels Socialistes a Sant Feliu, amb gent jove que s’incorpora al projecte i amb persones que viuen i treballen a Sant Feliu i que a més a més estan compromeses amb la seva ciutat”.

El diputat Marc Lamuà va posar de relleu “el teixit socialista a Sant Feliu i la importància que hi hagi un govern socialista a Madrid per tal de dur millores a tots els pobles i ciutats de la província de Girona”.
El primer secretari de la secció local, Paco Gálvez, va remarcar “la necessitat de donar suport al Partit del Socialistes per defensar el no a la independència al municipi de Sant Feliu, on només els tres regidors socialistes han votat que no a les mocions independentistes”.