I després

El PSC considera que el govern està en fase terminal i que l’alternativa és Pere Albó

Compartiu aquesta història

El PSC de Sant Feliu ha fet públic un comunicat en el qual qualifica de “gravíssim” el comportament dels grups (TSF i CIU) un any després de la moció que els va empènyer a l’oposició ja que considera que la proximitat de la data electoral està generant certs moviments que fan que, des del govern, s’estigui més pendents de les llistes que de l’acció de govern.
Referent precisament a les llistes diuen que “demostren que ni el candidat de CiU és capaç de fer la seva candidatura – afer Xavier Roca – ni el govern és capaç de guardar les mínimes formes i passar les poques setmanes que resten de mandat – afer Laura Aiguaviva –“.
Esperen que els ciutadans donin temps a les dues formacions a solucionar els seus afers interns des de l’oposició atès que “si no son capaços d’arreglar els problemes més domèstics molt menys ho seran per aportar solucions als problemes de la ciutat”, amb la qual cosa consideren que no estan preparats per governar.
El PSC demana, en la seva nota, “generositat i seny” per acabar la legislatura i diuen que els grups del govern estan entrant en una fase de “terra cremada” que pot hipotecar el futur de la ciutat.
La situació la consideren “insostenible” i “en fase terminal”, contemplant aquest tram de legislatura, on han estat absents del govern, com “un oasi negre” arribant a la conclusió que “l’única alternativa engrescadora és la que ofereix Pere Albó”.
Una altra de les aportacions informatives que el PSC ha fet a les darreres hores és confirmar la presència de l’exregidor d’urbanisme, Joan Vicente, en el número dos de la candidatura.
Al peu us oferim el redactat total i textual de la nota:

El més llegit

I després