I després

El pintor guixolenc Alejandro Serrano (Aledriano) debuta a la Cambra de SFG

Compartiu aquesta història

Del 20 al 25 d’abril el pintor Aledriano (Alejandro Serrano), de 37 anys, exposarà a la sala de la planta baixa de la Cambra de Comerç de Sant Feliu (Casa Patxot) presentant la seva obra plasmada bàsicament en murals que sota el títol (Obradios ……Dei) fa dels quadres una metàfora crítica sobre l’estructura de “La Obra”.

L’autor, que mostra públicament per primera vegada el treball que ha anat generant en els darrers mesos com una necessitat interior d’expressar neguits i sentiments, dóna un pas més, empès per especialistes de l’art, per tal de compartir i donar accés públic al seu treball per tal de fer, plegats, una reflexió sobre les seves inquietuds artístiques i personals.

Aledriano declara que es tracta simplement d’observar el seu treball traslladat a nous espais per tal d’experimentar i de sentir, conjuntament amb els visitants, sensacions noves en un espai allunyat del seu entorn més immediat.

Diu l’artista que pretén mostrar la seva perspectiva d’una situació, no amb la intenció de provocar als “homes de Déu”, sinó que s’entengui com una expressió artística i personal a la que tothom té dret, amb els seus encerts i errades atès que tots som humans.

Durant tota aquesta Setmana Santa podeu visitar-la des de les 10 del matí fins les 9 del vespre.

El més llegit

I després