I després

El professor, Fran Gómez, demana a 3 candidats compromís amb la reserva marina

Compartiu aquesta història

Els responsables de l’escola de busseig PiscisDiving i en concret el professor Fran Gómez, ha declarat a Ràdio Sant Feliu que pensa entrevistar-se amb els tres candidats a les municipals, que considera que tenen més possibilitats d’accedir a l’alcaldia (Pere Albó, Carles Motas i Joan Alfons Albó), per tal d’adquirir un compromís en ferm per tal que es comprometin, guanyi qui guanyi, a fer realitat el projecte de reserva marina en el litoral guixolenc.

L’activista, impulsor també de la neteja anual a la badia, considera que amb la reserva marina, tothom té el seu espai i el fons marí de la zona mereix respecte per la seva preservació ja que és un dels llocs més interessants per fer immersions i la fauna marina de la zona és extraordinària així com els paisatges submergits i els de superfície únics al món.

Amb aquest compromís pensa que es posaran les bases per encarar el futur amb un turisme de qualitat on pescadors, submarinistes, embarcacions de lleure, etc. tindrien definides les regles del joc, la qual cosa ha de revertir en la millora dels espais naturals i també de la qualitat turística dels qui no busquen només sol i platja.

Fa unes setmanes ja publicàvem al nostre web alguns dels vídeos sobre els cetacis que visiten la zona en aquesta època de migració i que es poden divisar al seu pas pel front del nostre litoral.
Veu Fran Gomez

[audio:http://www.rsf.fm/audio/fran_gomez_reserva.mp3]

El més llegit

I després