I després

El professor de música guixolenc Luís Gonzalez oferirà la darrera classe virtual aquest divendres 22 de maig

Compartiu aquesta història

El músic Lluís Gonzalez, també professor i director de l’Escola de Música de Sant de Feliu de Guíxols, oferirà la darrera classe virtual gratuïta el proper divendres 22 de maig a les 18h. Serà una sessió d’improvisació a l’estil de Bach, Mozart, Satie, Duke Ellington, Adele o Bruno Mars. El professor ha preparat una formació sobre 20 estils diferents enfocada a nivell mig o avançat de qualsevol instrument i especialment per a pianistes i professors d’escoles de música.

La classe s’emetrà a través de Zoom, una plataforma digital online per fer videotrucades col·lectives, que no cal ni tan sols descarregar-se al dispositiu. Simplement clicant aquí podreu unir-vos a la classe amb aquest ID de reunió: 830 2466 3337 i la contraseña: 970146.

L’artista guixolenc va unir-se, des del principi del confinament, al col·lectiu dels músics que ofereixen contingut online per poder fer música des de casa amb les noves plataformes digitals. Trobareu totes les classes que ha ofert durant aquest publicades al seu canal de Youtube, clicant aquí.

El més llegit

I després