Mentre continuen les notes, fulletons, cartes i anuncis de demandes entre l’equip de govern i Tots per Sant Feliu, per l’afer del gestor, tot i que el ple extraordinari fou convocat per tots els grups de l’oposició era TSF qui el capitalitzava.
En les darreres hores el portaveu del Partit Popular Català a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Óscar Álvarez, ha entrat en l’escenari de notes i comunicats a través d’una nota distribuïda als mitjans en la qual recomana l’alcalde de Sant Feliu que “per donar la màxima transparència al procés creï la comissió d’investigació del procés de contractació del gestor turístic”. Álvarez lamenta que el govern municipal no hagi satisfet aquesta demanda de l’oposició i en critica la seva opacitat. “Si no tenen res a amagar i tot s’ha fet bé no haurien de tenir cap problema per crear la comissió que hem demanat tota l’oposició”, ha dit el regidor popular.
Per Álvarez, “hi ha indicis suficients per pensar que aquest contracte ja tenia un adjudicatari des de l’inici”, i afegeix que “si observem els entramats del procés de contractació veiem que no podia tenir un altre destinatari que no fos el beneficiari de les contractacions anteriors”. Álvarez indica que “ens trobem davant d’un tercer contracte d’una important suma econòmica que no ha estat informat com cal als membres de l’oposició com ja va passar amb els dos anteriors”, i considera que “això denota una absoluta falta de transparència del govern municipal”. A més, veu injustificat l’increment de mil euros  de l’import mensual de facturació per l’adjudicatari, que al plec de condicions s’establia en 3.719 € més el 21% d’IVA. “La quantitat mensual hauria de ser, amb IVA inclós, de 4.500 €, així que no entenem per quin motiu el nou plec agafa com a base els 4.500 € sense IVA, resultant un total mensual de 5.450 €”, ha detallat Àlvarez, i conclou que “no hi ha cap argument que avali aquest desproporcionat increment”.
El regidor popular també considera que el procés “negociat i sense publicitat” no era el més adient, i explica que els altres dos candidats que va convidar l’ajuntament per complir amb el que indica la llei (que ha d’haver-hi un mínim de tres candidats), són desconeguts. “Un va rebre l’oferta i no va contestar i el tercer ni la va rebre”, ha indicat Àlvarez, qui hi veu un incompliment de la llei de contractes de l’administració pública.