I després

El Ple aprova la taxa reguladora de l’estacionament públic de vehicles amb limitació horària a la via pública

Es preveu que al mes de març, ja hi estigui treballant la nova empresa de la zona blava, que donarà feina a nois/es de Sant Feliu que presenten algun tipus de discapacitat

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 25 de gener s’ha celebrat el Ple ordinari de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols. La sessió que va comptar amb 23 punts en l’ordre del dia, va començar a les 8 del vespre i es va allargar fins passades les 12 de la nit.

Molts dels punts aprovats van ser de donar compta principalment en matèria econòmica. Cal destacar l’aprovació de la taxa reguladora de l’estacionament públic regulat de vehicles amb limitació horària a la via pública, (zona blava, zones d’autocaravanes i altres zones). Es preveu que al mes de març, ja hi estigui treballant la nova empresa de la zona blava, que donarà feina a nois/es de Sant Feliu que presenten algun tipus de discapacitat.

Ho explica Josep Saballs, portaveu del grup municipal Tots x Sant Feliu.

També es va aprovar la moció presentada per la formació d’ERC, que és la creació del Carnet Jove Municipal. Prèviament hi havia hagut una negociació entre els dos partits, ja que era un projecte en el qual s’hi estava treballant des de l’àrea de Joventut, i finalment serà una realitat.

Saballs també destaca sobre la moció que demanava el partit de Junts, per a la retransmissió d’àudio i vídeo per internet dels Plens municipals, que “aquest tema formava part de tota la gestió pública i comunicativa dels actes reglats de l’Ajuntament, i que s’haurà de reprendre per parlar del treball que va quedar a mitges l’any 2022, del reglament de comunicació que portaven treballant amb els grups de l’oposició”.

El regidor afegeix “que aquest retrobament era per constituir la comissió d’estudi del reglament orgànic municipal, que és el document que regula tot el que fa referència a l’Ajuntament, els seus òrgans de govern, la seva manera de funcionar, i posa ordre a tot allò que fa referència als mitjans de comunicació municipals, com poden ser: Ràdio Sant Feliu, el Butlletí Guíxols, o el desenvolupament comunicatiu del plenari”.

També va quedar aprovada la continuïtat del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Sant Feliu i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya 2024-2027, per tal de donar servei als habitants de la nostra ciutat, de tots aquells tràmits que es puguin fer des de l’Agència d’habitatge de Sant Feliu, sense necessitat d’haver-se de desplaçar.

D’altra banda, es va donar continuïtat al conveni entre el Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament, per a la prestació dels serveis de recollida i acollida d’animals vius abandonats o extraviats a la via pública al municipi.

El més llegit

I després