I després

El Ple aprova el projecte de la Plaça del Puig i crea un espai al web municipal

Compartiu aquesta història

En el Ple d’aquest dijous es va aprovar, per unanimitat, el Projecte de Millora Urbana del Barri del Puig que, amb els darrers acords, començarà per la construcció de la nova plaça, peça fonamental per poder contemplar la transformació de la qual se n’ha de beneficiar un barri que, amb els anys, ha patit un important deteriorament i que amb el Pla de Barris ha de fer un canvi urbanístic i social molt important.
Recordem que el secretari de Planificació Territorial del DPTOP, Oriol Nel·lo, que va presidir dijous, 22 de setembre la reunió del Comitè d’avaluació i seguiment del Pla de Millora de Barris de Sant Feliu de Guíxols, en el marc dels ajuts previstos a la Llei de millora de barris, àrees urbanes i viles que requereixen atenció especial va declarar a Ràdio Sant Feliu que s’havia acordat avançar l’execució de la Plaça del Puig prevista pel període 2012-2013, al 2011 i que aquest era un projecte aliè però que es va annexar al Pla de Barris i que s’avançarà en considerar-lo un punt essencial per tal de dignificar la zona i esponjar l’entorn.
El primer tinent d’alcalde i responsable municipal en aquesta qüestió, miquel lobato, es congratulava a la sortida d’aquest pas més per a la millora d’aquest espai urbà.
Aquests dies també ,des de l’ajuntament,es presenta un nou espai dins del web municipal referent al Pla de Barris. En aquest espai es pot trobar el tot el projecte referent al Barri del Puig-Eixample de Llevant, que és objecte d’un pla d’intervenció integral.
Aquesta secció inclou diferents apartats, com informació, participació, dades urbanístiques i sòcioeconòmiques i altres.Trobareu aquesta secció al a part superior dreta de la pàgina web www.guixols.cat

Veu Miquel Lobato:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/plasa_puig.MP3]

El més llegit

I després