I després

El pas de Jordi Gamito per la Ultra Trail Mont Blanc

Compartiu aquesta història

Des de l’any 2003, la Ultra Trail Mont Blanc(UTMB) porta sent una referència mundial en quant a resistència extrema al voltant de les muntanyes. Aquest cap de setmana a Chamonix es va disputar la 15ª edició, en la qual cap dels millors va voler perdre’s la trucada. Ni tan sols Kilian Jornet, tricampió de la prova, que no va poder amb el francès D’Haene, qui li iguala en el palmarès amb tres triomfs.
La Ultra Trail del Mont Blanc, que va comptar aquest any amb 2.537 corredors, és una carrera de 171 quilòmetres, amb 10.000 metres de desnivell positiu, que té la seva sortida i arribada a Chamonix i travessa zones de França, Itàlia i Suïssa.
Jordi Gamito Baus, corredor de Platja d’Aro, ha aconseguit situar-se en la desena posició. Una molt bona cursa per a un corredor que porta temps entrenant dur per arribar a situar-se entre els millors del món d’aquest esport tan dur de muntanya. Hem fet una ullada a les xarxes socials i ens trobem les seves declaracions.
“Quan fas realitat un somni en el qual has treballat per a això,quan aconsegueixes superar-te i pensar que encara pots una mica més,quan creus que tot és possible i confies en tu mateix,i quan has caigut diverses vegades i t’has aixecat,quan només uns pocs confiaven,quan jo vaig saber que podía, vaig anar a per totes, i ho vaig aconseguir!
Se’m van saltar les llàgrimes,l’emoció era intensa,havien estat mesos durs,molts dubtes,lesions, però al final si lluites per alguna cosa i creus en tu, tard o d’hora té la seva recompensa…
Ara toca seguir treballant,seguir gaudint i sobretot seguir aprenent…