I després

El Museu de la Nina i el Servei de Platges de Platja d’Aro rebern el guardó de Compromís en Qualitat Turística

Compartiu aquesta història

Segons informa teleprensa.es, els programes de gestió del Museu de la Nina de Castell d’Aro i del Servei Municipal de Platges, que desenvolupen, respectivament, les regidories de cultura i de medi ambient de l’ajuntament han rebut el guardó que en reconeix el Compromís en Qualitat Turística del Baix Empordà. L’obtenció d’aquest reconeixement ha estat possible després d’haver aplicat amb èxit els corresponents manuals de qualitat i de superar les diverses auditories externes i independents. El programa l’impulsa el Consell Comarcal del Baix Empordà i té per objectiu millor els serveis que s’ofereixen i els recursos dels quals gaudeix el visitant de la comarca. El programa municipal de platges l’ha obtingut ininterrompudament des de l’any 2005 i el Museu de la Nina des del 2007.

El Pla, que el Consell Comarcal desenvolupa des de l’any 2004, es basa en el Sistema Intregral de Calidad Turística Española en Destino (SICTED), promogut per la Secretaría General de Turismo i la Federación Española de Municipios y Provincials (FEMP).

Així doncs, des del Consell Comarcal s’ha estat proposant a diversos agents públics i privats, turístics i no turístics la participació en el mateix. Enguany s’han guardonat a 53 iniciatives adherides en el programa amb la participació d’oficines de turisme, hotels, càmpings, comerços, establiments de turisme rural i empreses de serveis turístics.

El més llegit

I després