I després

El Monestir i el Salvament de Nàufregs oberts en aquestes dates nadalenques

Compartiu aquesta història

Aquest Nadal, vine a visitar el Monestir

Si sou dels que encara no coneixeu la història i els espais del Monestir de Sant Feliu o voleu tornar-lo a visitar, podreu gaudir de les visites teatralitzades que el Museu d’Història ofereix per aquestes festes de Nadal. És una alternativa a l’oferta comercial per als qui decideixin passar una bona estona en família i de la mà de Jofre de Foixà, músic i trobador del monestir, descobrir els horaris, tasques i espais que a partir d’ara formaran part del vostre dia a dia com a monjos novells.

El calendari de visites és el següent:

Dimarts 27 de desembre, a les 17.00h

Dimecres 28 de desembre, a les 17.00h

Dimecres 4 de gener, a les 17.00h

Dijous 5 de gener, a les 17.00h

Les places són limitades i cal inscripció prèvia. Truqueu ja al 972821575 o envieu un correu electrònic a museuhistoria@guixols.cat. Us hi esperem!

El Museu del Salvament obre les seves portes per Nadal

Aquests dies de Nadal teniu l’oportunitat de visitar la Caseta de Salvament de Nàufrags, situada al Promontori dels Guíxols, bell entorn amb una marcada visió marítima, habitat i usat des de l’antiguitat. El Museu, antiga seu de l’Estació de Salvament de Nàufrags de la ciutat, parla d’històries d’esforç, de valor, d’homes que lluitaven per la vida d’altres, amb mitjans que no diferien dels d’aquells que els necessitaven: “mariners per mariners”. Allà es pot veure, a més d’altres peces rellevants, el bot de salvament “Miquel de Bohera”, eina de rescat gestionada per voluntaris: homes de mar, de la pròpia població, capaços de desafiar tempestes i vents només amb l’ajuda de la seva perícia i la força dels seus braços, amb l’objectiu final de donar auxili a les tripulacions d’altres vaixells en perill.

Trobareu obert els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre i el 2, 3, 4, 5, 6, 7 i 8 de gener, de 11.00h a 13.00h. L’Entrada és gratuïta.

 

 

El més llegit

I després