I després

EL MES PRESENTA CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

EL MES PRESENTA CANDIDATURA
Moviment d’Esquerres (MES) presentarà oficialment la seva candidatura per a les pròximes eleccions municipals el dia de Sant Jordi, 23 d’Abril. A partir de les 19 h tots els membres de la candidatura seran presents a la taula informativa que estarà instal·lada a la Rambla Vidal.
A Pere Albó, que encapçala la llista de Moviment d’Esquerres, l’acompanyaran en els tres primers llocs els següents companys:
Júlia Vendrell, qui ocuparà el segon lloc. Actualment és regidora d’Educació i té una llarga trajectòria dins el món associatiu vinculat a l’educació a la nostra ciutat. Durant aquest mandat ha treballat en la millora de les infraestructures dels centres educatius, en la creació de nous cicles formatius o en la rehabilitació de l’ Escola de Música entre moltes altres gestions.
Josep Albertí, és el tercer de la candidatura i una de les grans novetats d’aquesta llista ja que per primera vegada fa el salt a la política després de més de 30 anys com a activista social. Josep Albertí, informàtic de sistemes de professió, ha estat fins fa pocs dies membre del Comitè Executiu de l’Assemblea Nacional de Catalunya, Fundador de l’Assemblea Nacional de Catalunya de Sant Feliu de Guíxols, Fundador de l’organització Guíxols Decideix i membre destacat en d’altres moltes iniciatives cíviques tant de la ciutat com arreu de Catalunya.
MOVIMENT D’ESQUERRES SANT FELIU DE GUÍXOLS / mesguixols.cat
Per més informació. Júlia Sousa: premsa@mesguixols.cat. 629 19 64 33

El més llegit

I després