I després

LA CUP PRESENTA CANDIDATURA

Compartiu aquesta història

El proper divendres 24 d’abril a les 20h la CUP Guíxols presentarà de forma pública la seva candidatura en un acte obert a la Casa Irla de la ciutat .
L’acte permetrà donar a conèixer els integrants de la candidatura. Aquesta està encapçalada per Elena Delgado seguida per Andreu Ferrer i Aniol Negrei quedarà tancada per Toni Strubell filòleg, periodista, membre de l’ANC i Creu de Sant Jordi el 2003.
La llista, que aposta per la joventut i la renovació de l’esquerra local, compta amb 21 persones amb diversos perfils i trajectòries implicades i actives en el municipi i en diverses entitats.
Entre els ponents de l’acte, hi haurà Òscar Simón, 5è a la llista CUP-Capgirem Barcelona i un convidat sorpresa.
Seguint les línies de la CUP, s’aposta pel ferm compromís, pel que fa els càrrecs, de la limitació de mandats i retribucions, la no-duplicitat de càrrecs, la fidelitat al mandat de l’assemblea i el retiment periòdic de comptes.
Per altra banda, es donarà també a conèixer les línies bàsiques treballades a través d’Assemblees obertes i que seran la base de programa electoral d’enguany. L’acte comptarà amb actuacions musicals i un “vermut” popular.
El primer objectiu de la CUP Guíxols és generar un espai d’apoderament polític a la ciutat i aconseguir acabar amb l’opacitat de l’administració local i posar les necessitats de tota la ciutadania ganxona per sobre de la dels grups de poders locals i contribuir des del municipi a l’alliberament nacional i social.

El més llegit

I després