I després

El grup socialista de l’ajuntament de Sant Feliu explica la seva absència al Ple Municipal d’aquest dimarts 15 d’octubre

El grup municipal socialista a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols valora la seva absència al ple municipal extraordinari i urgent que es celebra aquest dimarts a l’Ajuntament de la Ciutat i que tracta la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés.

Compartiu aquesta història

El grup municipal socialista a l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols valora la seva absència al Ple Municipal Extraordinari i Urgent que es celebra aquest dimarts a l’Ajuntament de la Ciutat i que tracta la sentència del Tribunal Suprem sobre el procés.

La formació, encapçalada per Josep M. Muñoz, explica que “després de valorar-ho detingudament” han decidit no assistir-hi “ja que això no ajudarà a trobar la resposta necessària a la situació d’atzucac que estem vivint al nostre país”.

El grup socialista comenta que “vivim en un Estat de dret amb separació de poders, i l’actuació del poder judicial es desenvolupa des del respecte als drets i llibertats emparats per la Constitució, amb les màximes garanties i total transparència. Tal i com ha reconegut, en relació al judici, i ha recordat també l’associació de Jutgesses i Jutges per a la Democràcia”.

Pels socialistes ganxons, “la sentència s’ha d’acatar però com qualsevol altra situació és pot valorar i opinar-ne. L’Estat de Dret empara la llibertat d’expressió i els drets de reunió i manifestació, sempre i quan es produeixin amb civisme, tolerància i respecte”.

Teniu accés a l’escrit complet clicant aquí.

El més llegit

I després