I després

El grup “Love of Lesbian” actuarà el 22 de juliol al Festival de la Porta Ferrada

Compartiu aquesta història

El 22 de juliol a l’Espai Port del Festival Internacional de la Porta Ferrada hi actuarà la banda catalana “Love of Lesbian” màxim exponent del pop-rock-indie.
Varen ser escollits com a teloners de grups històrics com The Cure i han tingut idees espectaculars com la de convocar en un mateix concert a 1999 guitarristes i cantants per seguir-los en un concert a madrid amb l’enunciat “Somosungrupazo”.
L’any 2010 obtingueren el reconeixement de la revista Rolling Stone, aconseguint els guardons de “Grup de l’any” i Gira de l’any”.
En els inicis, després de presentar-se a diferents concursos, quedaren en segona posició en el concurs de maquetes organitzat per la revesta “Ruta 66”. El seu primer disc, “Microscopic Movies” (1999), els dóna una certa repercussió en els mitjans de comunicació.
L’any 2001 editen el seu segon treball “Is it Fiction?” Després de la seva publicació signen per la discogràfica francesa Naïve i editen el que serà el seu darrer disc en anglès, “Ungravity” (2003), amb el qual aconsegueixen un repertori de pop fresc i captivador, amb temes com “Macba girl”. La repercussió de l’àlbum els impulsa al cim de l’èxit.
El 2005 editen “Maniobras de escapismo”, primer treball interpretat totalment en castellà que rep molt bones crítiques dels mitjans especialitzats més prestigiosos del país i són escollits com una de les millors produccions de l’any. El seu nom destaca en els cartells de programació del FIB 2005 i del PopKomn del mateix any a Berlín.
Després de gairebé una dècada de trajectòria, arriba “Cuentos chinos para niños del Japón” (2007). Amb aquest disc aconsegueixen ser disc de l’any de la revista especialitzada Mondo Sonor i inicien una petita gira de presentació pels EUA.
Al febrer de 2009 editen: “1999 (o como generar incendios de nieve con una lupa enfocando a la luna)” amb el qual estan més de dos anys de gira per tota Espanya.
Durant el 2010 ja és un dels grups més importants a tots els festivals de l’Estat. A l’octubre de 2010 començaren la gira “Últimos dias de 1999”.
A la propera, Sant Feliu serà punt de parada en el seu trajecte, el 22 de juliol dins del Festival de la Porta Ferrada.

http://www.youtube.com/watch?v=0_YRYFbRBQk&feature=related

El més llegit

I després