I després

EL GRUP BIPOLAR FA LA PRESENTACIÓ OFICIAL DEL SEU NOU DISC

Compartiu aquesta història

El grup català Bipolar presenta oficialment el seu nou disc Benvinguts aquest divendres 25 de gener a la sala Nou Platea de Girona. Entre els seus components hi ha dos nois de Sant Feliu de Guíxols, en Guillem Esteva (bateria) i en Víctor Moiron (Guitarra). La resta de components son l’Albert Cornellà (veu-guitarra) i l’Adrià Bernabé (guitarra).

Els coneixíem per primera vegada amb el seu treball debut Fènix (Musica Global) i la peça Deixem-ho tot, el 2017. Aquest treball va tenir més de 135 mil escoltes a Spotify i Youtube. Bipolar ha passat a ser un dels grups revelació dins l’escena
musical actual. El seu estil és un pop rock en català amb sonoritat internacional.

El single Junts som invencibles ha servit com a cançó de presentació i en els darrers mesos ha estat sonant a les principals ràdios catalanes. Aquest nou treball aposta per ser més madur, està pensat pels directes i les seves arrels son més folk.
Ha estat produït de la mà del premiat Marc Martín als Estudis La Vall, a on han gravat les 10 cançons que conformen el treball i que parlen del positivisme.


Tot i que el cantant, l’Albert Cornellà és el que crea la gran part dels temes, tots hi posen el seu granet de sorra treballant-los i estructurant-los. Pel que fa a les lletres, les van fent entre tots i també reben ajuda externa.
El grup descriu Benvinguts com a energia positiva. Diuen estar encantats amb la bona rebuda del públic, tot i que son conscients de que ara és moment de posar-se les piles, seguir progressant i treballar molt per a la posada en escena de tot el treball.

Al mes de març faran un concert acústic i familiar a la Casa Irla del carrer Algavira 67 de Sant Feliu de Guíxols.
Si voleu més informació del grup els podeu seguir a les xarxes socials:
A Instagram @Bipolar_oficial, a Facebook Bipolaroficial, al web www.bipolaroficial.cat i a twitter a @bipolar_oficial.

El més llegit

I després