El grup català Bipolar presenta oficialment el seu nou disc Benvinguts aquest divendres 25 de gener a la sala Nou Platea de Girona. Entre els seus components hi ha dos nois de Sant Feliu de Guíxols, en Guillem Esteva (bateria) i en Víctor Moiron (Guitarra). La resta de components son l’Albert Cornellà (veu-guitarra) i l’Adrià Bernabé (guitarra).

Els coneixíem per primera vegada amb el seu treball debut Fènix (Musica Global) i la peça Deixem-ho tot, el 2017. Aquest treball va tenir més de 135 mil escoltes a Spotify i Youtube. Bipolar ha passat a ser un dels grups revelació dins l’escena
musical actual. El seu estil és un pop rock en català amb sonoritat internacional.

El single Junts som invencibles ha servit com a cançó de presentació i en els darrers mesos ha estat sonant a les principals ràdios catalanes. Aquest nou treball aposta per ser més madur, està pensat pels directes i les seves arrels son més folk.
Ha estat produït de la mà del premiat Marc Martín als Estudis La Vall, a on han gravat les 10 cançons que conformen el treball i que parlen del positivisme.


Tot i que el cantant, l’Albert Cornellà  és el que crea la gran part dels temes, tots hi posen el seu granet de sorra treballant-los i estructurant-los. Pel que fa a les lletres, les van fent entre tots i també reben ajuda externa.
El grup descriu Benvinguts com a energia positiva. Diuen estar encantats amb la bona rebuda del públic, tot i que son conscients de que ara és moment de posar-se les piles, seguir progressant i treballar molt per a la posada en escena de tot el treball.

Al mes de març faran un concert acústic i familiar a la Casa Irla del carrer Algavira  67 de Sant Feliu de Guíxols.
Si voleu més informació del grup els podeu seguir a les xarxes socials:
A Instagram @Bipolar_oficial, a Facebook Bipolaroficial, al web www.bipolaroficial.cat i a twitter a @bipolar_oficial.