I després

El Govern defensa Fernández en l’afer Club de Mar

Compartiu aquesta història

Després que un representant dels propietaris del Club de Mar comentés el passat mes d’agost que la reclamació d’obertura dels accessos del Club de Mar obeïa exclusivament a una dèria personal d’un regidor (en referència a Jesús Fernández, regidor d’Iniciativa per Catalunya Verds), el govern ha sortit en la seva defensa a través d’una nota distribuïda als mitjans que diu el següent.

El Ple del consistori de Sant Feliu de Guíxols del dia 30 d’agost d’enguany va aprovar per unanimitat la moció del Grup municipal d’ICV-EA que proposava donar suport a l’alcalde i a l’equip de govern en relació a l’execució subsidiària que va sol·licitar l’Ajuntament de la mesura que ha de permetre el lliure accés al camí de ronda passa pel davant de l’Edifici Club de Mar i que hores d’ara roman tancat.

L’Equip de Govern de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols dóna suport al regidor Jesús Fernàndez.

L’objectiu compartit per tots els representats municipals de la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols, de normalitzar el front de mar que s’ha privatitzat (fins i tot hi ha una línia de boies que impedeix l’accés per mar), de manera que es pugui garantir el lliure accés. El Parlament de Catalunya també es va pronunciar favorablement a resoldre aquesta situació, concretament perquè es resolgués l’expedient sancionador (de tràmit més que llarg) i és realitzés l’obertura del pas.

Bona part dels habitatges de l’Edifici Club de Mar es troben dins d’una concessió administrativa que caduca l’any 2018. Val a dir que l’Ajuntament de la Ciutat interpreta que hores d’ara fins i tot s’ha realitzat una privatització incorrecta d’uns punts d’amarra. Per Aquest motiu, l’Ajuntament ha denunciat aquest estiu la situació actual al Departament de Territori i Sostenibilitat. En aquesta mateixa denúncia es demana la caducitat de tota la concessió.

Si ens trobem en aquest context és just per la negativa dels actuals concessionaris a deixar el pas lliure a primera línia de mar, la qual cosa no interferiria amb els habitatges.

En definitiva, l’Equip de Govern vol expressar públicament el seu suport al regidor d’ICV-EA, senyor Jesús Fernàndez. No és la dèria d’un regidor sinó el compromís ferm d’una Ciutat i el seu Ajuntament.

Equip de Govern, Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.

 

El més llegit

I després