I després

Miñarro confirmat al cap de la Policia Local

Compartiu aquesta història

En l’apartat de precs i preguntes del Ple Municipal Ordinari del mes de desembre es va plantejar una pregunta de Tots per Sant Feliu al govern, a través de la qual demanaven que confirmessin, o bé desmentissin, els rumors de canvi, pel 2013, de l’inspector en cap, Josep Miñarro, a favor d’Albert Brunet (que pot exercir les responsabilitats d’aquest càrrec). La resposta fou que en cas que s’hagués de prendre una decisió que anés en aquest sentit, prèviament, s’informaria.
Avui, dilluns, des de l’Ajuntament s’ha divulgat una nota, en la qual es desmenteix el rumor, i que diu textualment que, “en relació a la noticia sobre que es preparava un canvi en el comandament de la Policia Local, a través d’aquesta nota volem desmentir l’esmentat canvi i, per tant, posar de manifest la mala fe de la informació.
Paral•lelament, es vol exposar que trobem fora de lloc realitzar manifestacions d’aquesta mena fonamentades en rumors, ja que només poden contribuir a danyar el principi d’autoritat que regeix un cos com el de la Policia Local.
Tal com es va dir en el Ple passat, quan hi hagi un canvi com aquest s’informarà degudament. A hores d’ara el Cap de la Policia Local és mereixedor de la confiança del regidor responsable de l’esmentada àrea, de manera que no s’escau cap plantejament d’aquest tipus”.
Les intencions d’alguns elements que s’han encarregat de filtrar a la premsa interioritats del col•lectiu, sovint esbiaixades en detriment de Miñarro, han intentat traslladar també a l’escenari polític la possibilitat d’un immediat recanvi al front del cos policial però, des de l’equip de govern, es vol demostrar que no s’està per la labor de donar joc en aquest escenari i han decidit parar els rumors fent pública aquesta nota en la qual es confirma Miñarro al front de la Policia local.

El més llegit

I després