I després

El Govern avança a Setmana Santa la finalització de les obres Palamós-Platja d’Aro

Compartiu aquesta història

Segons informa el Diari de Girona: El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha avançat a Setmana Santa la finalització de les obres de desdoblament de la carretera C-31 entre els municipis de Palamós i Castell-Platja d’Aro. La darrera previsió era que aquests treballs estiguessin acabats per l’estiu que ve, però el conseller l’ha adelantat.
Amb la finalització d’aquest desdoblament de la C-31, gran part dels accessos a la Costa Brava centre i als seus principals nuclis de població estaran desdoblats, des de l’enllaç a l’AP-7 a Maçanet de la Selva, passant per Sant Feliu, Platja d’Aro, Calonge, Palamós i Palafrugell, de manera que quedarà pendent seguir amunt fins a la Bisbal d’Empordà i, després, concloure l’autovia coneguda com l’anella de les Gavarres fins a la ciutat de Girona.
Les obres van començar el març del 2009 i afecten un tram de 13 quilòmetres entre el desdoblament a Santa Cristina d’Aro fins a l’autovia de Palamós. Les obres es van adjudicar per un total de 67,4 milions d’euros i inclou sis enllaços i dos falsos túnels, que ja han estat executats al pas de la carretera C-31 pel terme municipal de Castell-Platja d’Aro.

El més llegit

I després