I després

El fotògraf Albert Cuevas en exposició al Castell de Benedormiens

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, El fotògraf artístic Albert Cuevas presenta al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro una exposició de la seva col·lecció més recent que es podrà veure fins al proper 30 d’octubre. La mostra aplega conjuntament tres col·leccions d’imatges fotogràfiques provinents de diferents projectes de l’artista.
El títol escollit per presentar aquesta exposició és el de “Zen-sacions”, on recull tres col·leccions d’imatges fotogràfiques provinents de diferents accions, fruit de l’observació i reflexió sobre el nostre entorn natural. A manera de trilogia, representa el cercle de la vida amb “Arboreum”, una interpretació de les formes arbòries amb textures naturals, “Mikado”, que representa la fi amb elements inerts i efímers que esperen l’arribada d’una nova vida, i “Laberints”, el joc d’atrapar-nos en una altra dimensió.
Des del 1973, quan es va iniciar en el disseny gràfic i tèxtil, Albert Cuevas compta amb anys d’experiència i coneixement pràctic tant en fotografia com en disseny. Professional de la fotografia publicitària, se serveix de tots els recursos tècnics per a la creacio fins arribar a la fotografia artística. És, així mateix, un dels pioners en servirse de la tecnologia fotogràfica digital i ha impartit nombrosos cursos i tallers.
Instal·lat en el seu taller de l’Alt Emporda, ha guanyat, entre d’altres, el Premi Nacional LUX de Oro Foto Publicitària en l’apartat d’arquitectura i el de plata en l’apartat d’alimentació, i ha realitzat nombroses exposicions.
També en en les diferents plantes superiors del Castell de Benedormiens es pot contemplar una altra exposicó de les obres que formen part del Fons d’Art Municipal de Castell-Platja d’Aro i que han estat donades pels diferents artistes que han exposat durant aquests darrers temps en aquestes sales.

El més llegit

I després