I després

El Festival Interfest organitza a Sant Feliu un curs de fotografia de concerts

L'organització del festival Interfest 2020, que se celebrarà al Guíxols Arena la nit del 13 de març de 2020, ha preparat un curs intensiu de fotografia de concerts obert a totes les persones que hi estiguin interessades. Guiat pel fotoperiodista Sergi Paramès, el taller constarà de dues sessions teòriques -una abans del festival i l'altra, després- i una de pràctica, que de fet es durà a terme durant el mateix Interfest.

Compartiu aquesta història

(Foto: El conjunt Sons of Aguirre a la 23a edició del Festival Viñarock, a Villarrobledo (Albacete) / TWITTER VIÑAROCK)

L’organització del festival Interfest 2020, que se celebrarà al Guíxols Arena la nit del 13 de març de 2020, ha preparat un curs intensiu de fotografia de concerts obert a totes les persones que hi estiguin interessades. Guiat pel fotoperiodista Sergi Paramès, el taller constarà de dues sessions teòriques -una abans del festival i l’altra, després- i una de pràctica, que de fet es durà a terme durant el mateix Interfest. Paramès és el cap de fotografia de la promotora La Tornada, entitat organitzadora de l’Interfest, i exerceix com a professor del postgrau en fotografia d’arts escèniques de la Universitat Autònoma de Barcelona. A més, ha estat el fotògraf oficial de prestigiosos festivals, com ara el de Pedralbes i el Mil·lenni, i també de grups de gran renom, com Jarabe de Palo, Blaumut i Els Amics de les Arts.

La classe teòrica anterior al festival serà el diumenge, 8 de març, d’11:00h a 14:00h i de 17:00h a 20:00h al Punt Jove de Sant Feliu de Guíxols, a l’edifici de les Vetlladores. Pel que fa a la sessió pràctica, coincidirà amb el transcurs de l’Interfest; per tant, serà el divendres, 13 de març, des de les 19:00h i fins que acabin els concerts, al voltant de les 3:00h de la matinada. La darrera classe serà a l’endemà de l’esdeveniment (dissabte, 14 de març) en horari de tarda -de 17:00h a 20:00h-, i servirà per a revisar i editar el material fotogràfic obtingut el dia del festival. Aquesta última sessió també es farà al Punt Jove de la ciutat ganxona.

A part de “passió per la música i la fotografia”, tal i com afirma l’organització a la seva pàgina web, els participants hauran de disposar d’una càmera d’objectius intercanviables o una compacta professional per la sessió pràctica, així com d’un ordinador per a revelar les imatges. S’aconsella tenir instal·lats programes d’edició de fotografia com ara Lightroom o Photoshop. La inscripció al curs té un cost de 75€ i es pot formalitzar via correu electrònic (escriviu a activitats@latornada.cat) o bé trucant al 610 96 64 89. L’entitat promotora adverteix que les places són limitades.

El més llegit

I després