I després

El Festival de la Porta Ferrada organitza un concurs amb 2 entrades en joc cada setmana

El mític festival que se celebra cada estiu a Sant Feliu de Guíxols ha preparat un repte setmanal que resultarà en una entrada doble per a la proposta guanyadora. Es tracta d'imitar algun dels artistes del cartell d'enguany amb una fotografia o amb un vídeo de no més d'un minut de durada.

Compartiu aquesta història

En moments d’incertesa i desconcert, el Festival de la Porta Ferrada vol aportar el seu granet de sorra a fer del confinament quelcom més suportable. Per a fer-ho, han creat un concurs en format de repte. Cada setmana hi haurà un guanyador que s’endurà una entrada doble per a algun dels concerts d’aquest mític esdeveniment que se celebra a l’estiu a Sant Feliu de Guíxols.

El repte és el següent. Cada dijous el festival publicarà a les seves xarxes una llista d’artistes que enguany actuen al Porta Ferrada. El que s’ha de fer és escollir un d’aquests músics i fer-ne una imitació bé amb una imatge, bé amb un vídeo que no superi el minut de durada. Algunes de les idees que proposa el Porta Ferrada són disfressar-se, imitar un fragment del videoclip d’algun artista o interpretar part d’una cançó. Qualsevol proposta original és benvinguda sempre i quan compleixi els requisits mencionats.

La foto o filmació en qüestió s’ha de fer arribar a l’organització del festival per mitjà de l’adreça electrònica portaferradaacasa@gmail.com. Qui ho prefereixi, també pot enviar el seu material per missatge privat de Facebook i Instagram. D’entre totes les proposicions, que es podran enviar fins al migdia del dilluns següent, en sortiran tres finalistes, que es publicaran a les xarxes oficials del festival. Serà llavors quan els seguidors del Porta Ferrada decidiran qui mereix vèncer. La publicació que acumuli més “likes” serà la guanyadora, i s’endurà dues entrades per a l’actuació del músic a qui hagi imitat.

El primer repte setmanal està en marxa des d’ahir, 26 de març, i convida els internautes a fer una imitació de Nil Moliner, Arnau Griso, Bad Gyal, Leiva, Amaral, Los Secretos o Coque Malla.

El més llegit

I després