I després

El Festival de la Porta Ferrada nominats a 3 categories dels Premios Fest

Des del passat 1 d'octubre s'han obert les votacions al públic en general pels Premios Fest. Uns premis destinats al reconeixement, exclusivament, als festivals de música a Espanya. La finalitat d'aquests premis és ser el segell de qualitat, de referència internacional, amb el que distingir el millors esdeveniments.

Compartiu aquesta història

Des del passat 1 d’octubre s’han obert les votacions al públic en general pels Premios Fest. Uns premis destinats al reconeixement, exclusivament, als festivals de música a Espanya. La finalitat d’aquests premis és ser el segell de qualitat, de referència internacional, amb el que distingir el millors esdeveniments.

Aquest any el Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols opta a emportar-se 3 de les seves 12 categories.

Millor festival de mitjà format – Ofert per Bose – Aquell festival amb un aforament d’entre 3.000 i 15.000 persones per dia, que hagi destacat sobre els altres per la seva programació, producció, innovació, sostenibilitat i el conjunt dels serveis oferts.

Millor campanya de comunicació – Ofert per C de c – Aquell festival en que la campanya de comunicació sigui la més original, innovadora i es distingeixi pel seu contingut i suports. Es valorarà publicitat, comunicació i màrqueting.

Major aportació turística a la regió – Ofert per Spain Live Music – Aquell festival que aporti a la zona on se celebra, a nivell qualitatiu i quantitatiu, una millor/major aportació en l’entorn turístic i de teixit industrial/empresarial a la regió.

Per accedir a la pàgina per emetre el vot ho podeu fer a través d’aquest enllaç

El més llegit

I després