I després

El Festival d’Aquí omple de nou els Jardins Juli Garreta consolidant-se com una de les importants activitats a Sant Feliu

Un total de 16 comerços i 12 negocis de restauració han muntat el seus estands als jardins

Compartiu aquesta història

El Festival d’Aquí que aquest cap de setmana ha celebrat la seva tercera edició ha omplert els Jardins Juli Garreta durant els tres dies que ha durat, de divendres a diumenge. Totes les activitats que s’havien de fer amb reserva han omplert les places i les activitats programades, dirigides a diferents públics, també han estat plenament ocupades, destaquen des del consistori.

La regidora d’Economia Local, Núria Cucharero, es mostra molt satisfeta per com s’han esdevingut les tres jornades que van tenir el seu punt àlgid el dissabte. 

Ayelén Montero del Tucan Beach, Adelina Pineda de Maia Delícies i Alèxia Sánchez, presidenta de Guíxols Comerç i Tursime i propietària de Coco Blue Lime, alguns dels participants al d’Aquí, valoren molt positivament les jornades.

Giuseppe Vercellone de Jamibéricos, que s’estrenava al d’Aquí aquest any, i Ivette Edo, que ja havia participat en les anteriors dues edicions amb Festa i Paper, ens expliquen la seva experiència.

Un total de 16 comerços i 12 negocis de restauració han tingut muntats els seus estands durant els tres dies que ha durat el festival. També hi han hagut espectacles de ball per a tots el públics, actuacions en directe, sessions de DJ, a més de tallers de tot tipus, entre un ampli ventall de propostes.

El més llegit

I després