I després

El dissabte 29 de febrer presentació de “Els llibres galàctics de 1966-2018” de Jaume Sisa a la Casa Irla de Sant Feliu de Guíxols

El dissabte 29 de febrer a les 19 hores, a la Casa Irla del carrer de l'Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols, presentació del llibre de Jaume Sisa, amb edició d’Ignasi Duarte “Els llibres galàctics de 1966-2018”.

Compartiu aquesta història

El dissabte 29 de febrer a les 19 hores, a la Casa Irla del carrer de l’Algavira, 65-69 de Sant Feliu de Guíxols, presentació del llibre de Jaume Sisa, amb edició d’Ignasi Duarte “Els llibres galàctics de 1966-2018”.
L’acte estarà presentant per Xavi Calvet on es farà un recorregut per l’obra (quasi) completa de Jaume Sisa, cantautor galàctic i autor del clàssic Qualsevol nit pot sortir el sol, i dels seus alter ego.
“Els llibres galàctics 1966- 2018” explica les vides conquistades per Sisa: la cantada, la somiada, la pensada, la viscuda, la prestada, l’amagada i la reencarnada.
“Lletres musicals” conté la col·lecció íntegra de cançons de Sisa, puntejades pels pròlegs que Ventura Mestres, el seu comentarista ofi cial, n’ha escrit al llarg dels anys.
“Poesia dispersa” compagina poemes i prosa poètica. «Rumiacions» reuneix una quarantena d’aforismes. «Autoxocs Lavida» aplega correspondència, articles de premsa, un dietari inèdit i retrats d’altres éssers galàctics: el resultat és una vivíssima autobiografia fragmentària.
“Intérprete polifacético” inclou tota l’obra escrita de Ricardo Solfa: una targeta de visita.
“Cancionero y variedades” és el llibre d’Armando Llamado, la màscara més esquiva de Sisa, autor de les cançons de Solfa i de trespoemaris que veuen la llum aquí per primer cop. Finalment, «El Viajante» refl ecteix a través de l’ens metafòric d’un viatjant de comerç les sensibilitats i contradiccions del nostre artista.
En acabar l’acte de presentació del llibre hi haurà un concert homenatge a en Sisa amb el grup Red Pèrill.

 

El més llegit

I després