I després

El Departament d’Agricultura de la Generalitat informa amb tríptics sobre salubritat i bioseguretat en explotacions avícoles d’autoconsum

La campanya pretén conscienciar sobre la importància de mantenir unes bones condicions higièniques per tal d'allunyar malalties infeccioses d'aquests espais.

Compartiu aquesta història

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya ha engegat una campanya d’informació i conscienciació sobre com mantenir una correcta salubritat i seguretat en explotacions avícoles d’autoconsum. Són aquells espais particulars en què es crien aus destinades exclusivament al consum familiar.

La iniciativa s’està materialitzant amb el repartiment de tríptics informatius a on hi consta un llistat de mesures necessàries per a preservar la higiene i la bioseguretat en aquestes finques. El conjunt d’accions tenen per objectiu reduir-hi el risc d’introducció i propagació de malalties, com ara el virus de la IAAP (influença aviar d’alta patogenicitat) -comunament conegut com a grip aviar.

Consulta’n el tríptic aquí sota ▼

I després