I després

El curs de pesca d’estiu tanca amb 44 nens i joves adolescents que aprenen les arts bàsiques de l’ofici

Compartiu aquesta història

Des de l’organització es mostren molt satisfets per la participació i donen per fet que es repetirà

 

Aquest dissabte es va acabar una nova edició del curs de pesca d’estiu de Sant Feliu de Guíxols. En total han estat 44 nens, nenes i adolescents d’entre 7 i 17 anys els que han participat en una activitat que ha servit perquè aprenguin les nocions més bàsiques de la pesca com els muntatges més elementals o la utilització d’esquers. Des de l’organització es mostren “molt satisfets” de la resposta dels joves i, de fet, fins a 18 més es van quedar sense plaça. Per això, el president de l’Associació de Pesca Marítima de Sant Feliu de Guíxols, Jordi Jané, dona per fet que tornaran a fer l’activitat en properes edicions.

Jané ha explicat que els joves han après també a saber quin tipus de fauna habita a Sant Feliu de Guíxols i, especialment, les espècies perilloses com l’escórpora. “El que fem és ensenyar-los què tenen al seu voltant i veiem que per part seva es genera molt d’interès”, ha remarcat el president de l’entitat.

Els cursos s’han fet els dies 2, 9 i 16 de juliol i ha comptat amb la col·laboració del Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols i les entitats Llops de Mar i KaliKunnan, que han cedit barques per tal de poder encabir el màxim nombre d’alumnes.

Com en totes les edicions els nens han gaudit de tres dies de pesca des d’embarcació a les aigües del litoral de Sant Feliu de Guíxols, concretament a la zona compresa entre Cala Vigatà i la Punta d’en Bosc. Durant l’escola els nens i nenes han après nocions bàsiques de pesca, les espècies del nostre litoral, han fet nous amics i han anat amb barca.

El més llegit

I després