I després

EL CONCURS DE BRUNYOLS DE SFG ARRIBA AL 10è ANIVERSARI

Compartiu aquesta història

El Mercat del Brunyol, que se celebrarà en els dies punta de Setmana Santa (29, 30 i 31 de març) arriba carregat d’activitats per a tots els públics. Amb el brunyol com a principal element cohesionador, s’han muntat tot un seguit de propostes de tota mena.
Cal recordar que amb els brunyols, Sant Feliu de Guíxols té un nom propi, ja que la modalitat de brunyol de triangle és originària de casa nostra, almenys des de fa 120 anys, tal com s’ha pogut documentar.
Entre les activitats s’ha previst la sisena Fira de Primavera del Paper a la rambla d’Antoni Vidal (el divendres, 29 de març, de 10 a 19h), que es fa simultàniament al Mercat de Brunyols i productes artesans a la plaça del Monestir, lloc permanent de la fira del brunyol.
Una visita guiada al Salvament de nàufrags, un espectacle infantil, una visita guiada al Tinglado i un taller d’scrapbook formen part de les activitats del primer dia. Recordeu que el divendres 29 (a les 13h) finalitza el termini per inscriure’s al concurs de brunyols, que enguany arriba al desè aniversari.
El dissabte 30 de març es fa el mercat habitual, junt amb un taller infantil de cuir, és el dia en el qual els participants al concurs de brunyols donen les seves creacions (a les 11.30h màxim), es fa la deliberació i es lliuren els premis (13h). Es fan alhora cursets de diferents modalitats, tant infantils com per a adults. Al vespre de dissabte es presenta l’obra LIVE!, amb la companyia Xuriguera i Faixedes (exTeatre de Guerrilla). A l’obra s’hi veuen dos còmics en estat pur que ens exliquen com veuen el món a través de música, improvisació, intimitats, ironia… (Preu: anticipada a l’Oficina de Turisme: 12 eur / el mateix dia a taquilla, una hora abans, 14 eur).
El diumenge es fa el mercat del brunyol, animat en aquest cas per Percussió Ganxona (11h), així com un taller d’scrapbook, tallers infantils i visites al Monestir.
En fer-se la celebració en el pic de la Setmana Santa, el Mercat del Brunyol coincideix en el temps amb la majoria de celebracions a les parròquies (diumenge de Rams, Dissabte Sant, Diumenge de Pasqua…)

5sant_feliu_de_guixols_mercat_del_brunyol

 

 

El més llegit

I després